Mesterségem címere – Coach

|
2016. február 24. - 11:27

A Mesterségem címere könyvsorozat interjúk végeláthatatlan sora, amelynek szerkesztője és írója – Zelina György – beszélgetéseken keresztül kívánja az egyes szakmák, szakterületek képviselőit bemutatni. Az interjúkötetben a hazai coach-élet több mint húsz képviselőjét szólaltatja meg. A velük való beszélgetéseken keresztül kirajzolódik a teljes szakma – annak hiányosságaival és fejlődési irányaival –, a viszonylag új szolgáltatás fogadtatása a magyar társadalomban, és számos szakmai tapasztalat is.

Az egyes kötetek interjúalanyait ajánlásos rendszeren keresztül válogatják ki, vagyis a szereplők köre nem feltétlenül egyezik azzal a körrel, amelyet a szakma a saját elitjének tekint. A Mesterségem címere – coach című könyvet elolvasva biztosak lehetünk abban, hogy nem PR megnyilvánulásokkal, megtervezett imidzs-előadásokkal fogunk találkozni. Sokkal inkább érdekes, izgalmas, életszagú interjúk várnak, amelyekből egyszerre ismerhetjük meg a coachot és az embert.

Gyakorló coachok, mediátorok és trénerek számára pont annyival nyújt többet, mint ha az ember nem csak könyvből tanulja a technikákat, hanem egy tanárt hallgat. Hiszen a tanár nem csak a száraz tudnivalókat mondja el, az órája közben megismerjük a szakmához való viszonyulását, meggyőződéseit és tapasztalatait, olyan információkhoz juthatunk, amelyek nélkülözhetetlenek lesznek a saját szakmai életünkben. Erre utal a sorozat címe is, hiszen a mesterség birtoklása több, mint egy szakma elsajátítása: elhivatottság, alázat, hagyománytisztelet, kreativitás, és nem utolsó sorban szív és lélek.

A könyv írója, Zelina György, rendkívül tapasztalt, rengeteget látott riporter és interjú-író, a Mesterségem címere sorozat legtöbb részének megírásában részt vett, vagy egyedül vagy társíróként. Tapasztaltsága és kiforrottsága nem csak az interjúk papírra vetése során előny: több interjúalany is beszámolt arról, hogy az író nyugalma és felkészültsége hozzásegítette őt ahhoz, hogy a beszélgetés során a lehető legtöbbet hozza ki magából.

Coach képzés, mediációs képzés

AJÁNDÉK
ÚJ LÁTOGATÓKNAK!

INGYENES COACHING MINITRÉNING

COACHOK
kiskönyve

szakmai kiadvány
117 napos minitréning
coachoknak, e-mailben

Hová küldhetem?

Keresztnév:

E-mail cím:

Kövessen a Facebookon is!

Friss bejegyzések

Cikkek téma szerint