Módszertani kézikönyv coachoknak és coachingszemléletű vezetőknek I. – II.

|
2016. február 1. - 12:00

A kétkötetes összefoglaló mű szerzője, Komócsin Laura régi és nagyon elismert szakember a vezetőképzés és a coaching területén. Összesen több mint 20 évnyi ténykedése (ebből 13 coaching tapasztalat) bőséggel megalapozza szakmai hírnevét. Nemzetközileg akkreditált coach-ként az International Coach Federation magyarországi tagozatának volt éveken át a vezetője, így bátran állíthatjuk, hogy nemzetközi vizeken is megállja a helyét.

Több könyve is megjelent már ezen a területen (mi is írtunk pl. a 77 tanulságos történet vezetőkről, coachokról és tanácsadókról című könyvről, amely az ő szerkesztésében jelent meg), több felsőoktatási intézményben tanít, gyakran hívják vendégelőadónak és számos interjút is készítettek vele. Egy 2011-ben végzett ELTE-s vizsgálat szerint ő a legismertebb magyarországi coach.

2008-ban részt vett a Business Coach Akadémia elindításában, melynek része a 2012-ben megrendezésre került KPMG Executive Coach és Mentor Akadémia. Iskolai felhasználásra ekkor gyűjtötte csokorba addigi tapasztalatait, majd a számtalan pozitív visszajelzés hatására szerkesztette könyvvé, még tovább bővítve az összegyűlt tudásanyagot.

A pályafutása során tapasztalt izgalmas, érdekfeszítő és tanulságos történeteket a tanulók számára példaként tárja elő. A könyv megjelentetésével több célt is lefed: egyrészt hangsúlyozni és alátámasztani kívánja a coach szakma létjogosultságát, fel kívánja villantani annak vonzerejét az érdeklődők és a coach-tanulók számára. Másrészt saját mindennapi munkáját könnyíti meg azáltal, hogy meglévő és potenciális ügyfelei számára megvilágítja a mindennapi életben érvényesülő coaching-szemléletet, és azt, hogy a problémáikkal általában nincsenek egyedül.

A kétkötetes mű első része a jól alkalmazható coaching folymatmodellek bemutatását tartalmazza, a másodikban pedig a coach-eszköztárral ismerkedhetünk meg. Iránymutatást kapunk ahhoz is, hogyan tartsunk rendet saját fejünkben és eszköztárunkban, mindemellett pedig nyakig merülhetünk Komócsin Laura szeretettel átadott, izgalmas meséiben.

Gyakorlati példáin keresztül tisztán láthatóvá válnak a coach eszközök konkrét helyzetekben tapasztalt hatásai, az adott szituációkban megtörtént jó és rossz döntések és azok következményei. Könyve a gyakorlatorientált szakkönyvek igen szűk listáját szaporítja, letehetetlen és nélkülözhetetlen forrásanyagot biztosítva nem csak a kezdő, hanem a haladó szakemberek számára is.

Coach képzés, mediációs képzés

AJÁNDÉK
ÚJ LÁTOGATÓKNAK!

INGYENES COACHING MINITRÉNING

COACHOK
kiskönyve

szakmai kiadvány
117 napos minitréning
coachoknak, e-mailben

Hová küldhetem?

Keresztnév:

E-mail cím:

Kövessen a Facebookon is!

Friss bejegyzések

Cikkek téma szerint